Business Broker
leverer overblik og handlekraft – det skaber resultater

Partnerskab

Business Broker

Klindt Industriudvikling har indgået samarbejde med Business Broker A/S, hvor John Klindt er optaget som associeret partner.

Business Broker har en tilsvarende pragmatisk, operationel og handlekraftigt tilgang til virksomheder, der efterspørger implementerbare og effektive løsningsforslag.

Business Broker's erfarne team hjælper med at analysere virksomhedens forhold, udarbejder og implementerer handlingsplan til at rette op på væsentlige punkter. Dermed skaber Business Broker værdi via salgsmodning og afklaring af strategiske muligheder.

Læs mere om Business Broker

BoPil solgt til lokalforankret privat investor

BoPil solgt til lokalforankret privat investor

”Den løsning, Business Broker har hjulpet os med at nå frem til, er meget stærk. Handlen giver gode betingelser for BoPils videre udvikling, både ledelsesmæssigt og økonomisk,” siger Jan Bonde. Han fremhæver, at Business Brokers kendskab til branchen for salg af landbrugsudstyr har været afgørende for den gode løsning.

Læs mere

Danlind solgt til Europas største private label producent

Danlind solgt til Europas største private label producent

Henrik Aagaard, der fortsætter som administrerende direktør, udtaler: ”McBride er et stategisk godt match for Danlind. Der er meget få områder, hvor vi lapper over hinanden. Vi komplimenterer hinanden på en måde, så ét plus ét vil blive tre”. McBride omsætter for 5-6 milliarder kroner, har fabrikker i 17 lande og beskæftiger 4100 medarbejdere. Koncernen har fortrinsvis industrikunder og er markedsleder i England, Europa og Asien inden for “private labels” – dvs. butikskædernes egne produkter.

Læs mere

Flere kommer i klemme - få lavet en plan

Flere kommer i klemme - få lavet en plan

Der er stor fremgang i strategiske opkøb og hvis ikke du vil blive klemt mellem leverandør og kunde eller mellem konkurrenter, så er det måske en god idé at få den rigtige rådgivning og få et overblik over muligheder og tidshorisont.

Læs mere

MP Entreprenør solgt til Hvam Maskinstation

MP Entreprenør solgt til Hvam Maskinstation

Ejer Martin Poulsen udtaler, at baggrunden for beslutningen om at sælge virksomheden til netop Hvam Maskinstation har været at sikre, at eksisterende og nye kunder fortsat modtager en professionel håndtering samtidig med, at alle medarbejdere fortsætter uændret i det nye ejerskab.

Læs mere

Abekatten Klatrevægge solgt til Virklund Sport

Abekatten Klatrevægge solgt til Virklund Sport

Abekatten Klatrevægge er Skandinaviens førende leverandør af professionelle klatrevægge – et nicheområde, som udgør et relevant, strategisk supplement til Virklund Sports produktprogram.

Læs mere

BoeTherm solgt til hollandsk kollega

BoeTherm solgt til hollandsk kollega

Pr. 1. marts 2014 er Boe-Therm solgt til den Hollandske kollega og samarbejdsparter – Dutch Thermal Engineering. Boe-Therms hidtidige ejer, Thermal Care Inc. USA købte selskabet tilbage i 1998. På det tidspunkt havde man haft et længere samarbejde.
Salget af Boe-Therm skal ses som et skridt mod en kraftigere udvikling af selskabet, hvilket passer godt ind i DTE’s strategiske aktiviteter.
Med overtagelsen udtræder jeg af bestyrelsen, som jeg har været medlem af siden 2011.

Læs mere om Boe-Therm

Læs mere om Dutch Thermal Engineering