En professionel bestyrelse øger kvalificeringen af dine beslutninger

Den rigtige bestyrelse sikrer at din dynamik og driftighed er intakt

What has been done so far

Bestyrelsesposter

Gennem de seneste næsten 20 år har jeg haft en række poster i mange forskellige virksomheder i forskellige brancher. Udfordringerne har spændt fra overlevelse til kontrolleret international forretningsudvikling.

Vrøgum Svarre A/S
Ingvald A/S
Mogens Rasmussen A/S
HCA Marathon
DK Planteservice A/S
Fynsk Erhverv
 • Vrøgum Svarre A/S
 • Ingvald A/S
 • Mogens Rasmussen A/S
 • HCA Marathon
 • DK Planteservice A/S
 • Fynsk Erhverv
 • Vrøgum Svarre A/S

  Svarre er produkt af en evig udfordring af status quo og innovation hos søsterselskabet Vrøgum Vinduer. Vrøgum er en vinduesfabrik, der laver trævinduer af høj kvalitet, som primært afsættes på eksportmarkederne. Svarre vinduet er kendetegnet ved, at de har et moderne ydre, hvor den markante glasfront giver nogle helt nye muligheder med at skabe et moderne udtryk på bygningens facade.

  Indtrådt som formand juli 2012, opgaven er kontrolleret vækst, effektivisering og salgsudvikling.

  Læs mere om Vrøgum Svarre
 • Ingvald A/S

  INGVALD™ Christensen er baseret på en stor mængde viden og erfaring. En erfaring, der er bygget op igennem otte årtier, hvor virksomheden har beskæftiget sig med slagterimaskiner. Fra udvikling og produktion til salg og service. INGVALD™ har til huse i Odense – centralt i Danmark og med kunder i Danmark og resten af Norden.
  Virksomheden er ejerledet og blev i 2005 generationsskiftet inden for familien.

  Indtrådt som medlem oktober 2002, opgaven er sparring omkring ledelse, kontrolleret vækst og salgsudvikling.

  Læs mere om Ingvald
 • Mogens Rasmussen A/S

  Mogens Rasmussen, Middelfart A/S tilbyder et bredt sortiment af kvalitetsprodukter inden for akustikløsninger, facadeløsninger og solafskærmning. Virksomheden er leverandør til den del af byggevaremarkedet, der lægger vægt på høj teknisk kvalitet og et moderne, funktionelt design – og er i processen fra ide til realitet, behjælpelig med professionel teknisk vejledning og rådgivning.

  Indtrådt som formand november 2006, opgaven er ledelse, kontrolleret vækst og salgsudvikling.

  Læs mere om Mogens Rasmussen
 • HCA Marathon

  For 15 år siden fødtes ideen til H.C. Andersen Marathon. Odense Rulleskøjteklub og Fjordager I.F. bakkede straks op om ideen. Visionen og målsætningen for H.C. Andersen Marathon er at skabe aktivitet og samtidig få Odense og Fyn på landkortet som arrangør af et internationalt maratonløb. Med opbakning fra mange frivillige fra de involverede klubber og frivillige med interesse i arrangementet, er HC Andersen Marathon blevet et af de mest populære professionelle løb i Danmark.

  Indtrådt som medlem september 2014, repræsentant for Fynsk Erhverv.

  Læs mere om HCA Marathon
 • DK Planteservice A/S

  DK Planteservice A/S er en virksomhed der tilbyder at etablere og vedligeholde grønne kontormiljøer. En virksomhed i vækst med stor erfaring i etablering og pasning af grønne planter til både store og små kunder, offentlige såvel som private.

  Indtrådt som formand august 2016, opgaven er ledelse, organisering, forretningsudvikling og opkøb.

  Læs mere om DK Planteservice
 • Fynsk Erhverv

  Fynsk Erhverv er erhvervslivets lokale talerør, når det handler om fælles fynske anliggender og et samarbejdsforum for virksomheder, organisationer og andre relevante aktører med særlig interesse i det fynske erhvervslivs vilkår og vækstbetingelser. Fynsk Erhverv er blandt andet organisator for Erhvervspolitisk Forum Fyn, der er et mødeforum bestående af Fynsk Erhvervs bestyrelse og de fynskvalgte toppolitikere.

  Indtrådt som medlem marts 2014, erhvervspolitisk indflydelse.

  Læs mere om Fynsk Erhverv
 • Vrøgum Svarre A/S
 • Ingvald A/S
 • Mogens Rasmussen A/S
 • HCA Marathon
 • DK Planteservice A/S
 • Fynsk Erhverv

Tidligere poster

 • Nordic Air Filtration
  Taking the dust out of industry

  Nordic Air Filtration A/S

  Nordic Air Filtration udvikler og producerer en stor palette af filtre til filtrering af luft i en bred vifte af applikationer. Virksomheden var ejet af den amerikanske koncern MFRI via divisionen Midwesco Filter Resources Inc. Man ønskede en sparringspartner til såvel den danske som den amerikanske ledelse. Hovedtemaet er kontrolleret indtjenende vækst.

  Indtrådt august 2011, udtrådt i forbindelse med salg af virksomheden i januar 2016.

  Læs mere

 • Boe-Therm
  Højkvalitets industrielle temperaturstyringer

  Boe-Therm A/S

  Boe-Therm udvikler og producerer en stor palette af køleanlæg til en bred vifte af applikationer. Virksomheden var ejet af den amerikanske koncern MFRI via divisionen Thermal Care Inc. Man ønskede en sparringspartner til såvel den danske som den amerikanske ledelse. Hovedtemaet er kontrolleret indtjenende vækst

  Indtrådt august 2011, udtrådt i forbindelse med salg af virksomheden i februar 2014.

  Læs mere

 • Brd. Eegholm
  Kompromisløst fokus på udvikling

  Eegholm A/S

  Eegholm er en virksomhed, der har specialiseret sig i at levere løsninger og komponenter, der indgår i elektro-mekaniske opgaver. Grundlagt i 1924 og “genfødt” i 2000 og herefter udviklet sig til en moderne virksomhed med solid erfaring.

  Indtrådt i 1998, formand fra 1999 som krav fra Sydbank, udtrådt 2000 i forbindelse med salg af virksomheden. Ejerledet indtil 1998.

  Læs mere

 • Ideal Engineering
  Large scale in small boxes

  Ideal Engineering

  Ideal Engineering er en familieejet virksomhed med mere end 60 års erfaring inden for branchen for overfladebehandling. Løbende generationsskifte og kontrolleret vækst har været temaet i hele perioden.

  Gennemførte i 1999 en strategiproces, coaching af ledelse og indtrådte i juni 2000 i bestyrelsen. Udtrådt februar 2008. Ejerledet.

  Læs mere

 • Bago Line
  Tæt dialog om helhedsløsninger

  Bago Line

  Bago-Line leverede den første producerede bageovn i 1969 og har siden udviklet sig til en virksomhed, der foruden bageriudstyr også leverer indretningsløsninger og servicekoncepter.

  Gennemførte i 1999 en strategiproces, coaching af ledelse og indtrådte i juni 2000 i bestyrelsen. Udtrådt februar 2008. Ejerledet.

 • Hudevad Radiatorfabrik
  Fra funktionalitet til elegant design

  Hudevad Radiatorfabrik

  HUDEVAD Radiatorfabrik’s historie starter tilbage i 1872 som Hudevad Smedje, hvor kunstsmed Hans Rasmussen år forinden havde arbejdet med udvikling af centralvarmekomfurer og radiatorer. Virksomheden har udviklet produkterne fra funktionalitet til elegant design. I 2004 købte Ribe Jernindustri A/S aktierne i HUDEVAD Radiatorfabrik A/S

  Indtrådt i 2003 som næstformand i forbindelse med turnaround proces, formand juni 2004. Udtrådt december 2004 ifm. salg af virksomheden.

  Læs mere

 • Honeycomp Cellpack
  Beskytter dine produkter

  Honeycomb Cellpack  Indtrådt september 2010 som formand, udtrådt november 2011. Ejerledet.

  Læs mere

 • Total Døre og Vinduer
  Mange årig håndværksmæssig erfaring

  Total Døre og Vinduer  Indtrådt i februar 2014, udtrådt juli 2014. Ejerledet. Der skulle fokus på salg, salgsorganisering og markedsstruktur.

  Læs mere

 • Fiberteam

  Fremstilling af emner i glasfiber såsom sæder og miljøbeholdere. Endvidere servicering og vedligehold af større kedelanlæg, hvor glasfiber er nødvendiggjort pga. varme og miljøhensyn.

  Indtrådt i marts 2011 som formand, udtrådt februar 2012 i forbindelse med salg af virksomheden. Ejerledet.

 • Micotron
  world class plastics

  Micotron

  Micotron udviklede og producerede plastsprøjtestøbte emner i stor størrelse og høj kvalitet. Indtrådte i forbindelse med likviditetsproblemer og deraf følgende ændret ledelsesstruktur. Generationsskifte, kontrolleret vækst og effektivisering var udfordringerne.
  Købte virksomheden sammen med Ripladan A/S og ændrede navn til Klindt Plastindustri A/S. På grund af finansieringsmodel og den kraftige afmatning i opstarten af finanskrisen, måtte virksomheden desværre lukke og blev efterfølgende afhændet til AVK.

  Indtrådt som formand i februar 2000, udtrådt i forbindelse med køb af virksomheden i juli 2009.

 • I/F Com

  I/F Com udviklede, producerede og solgte printerdrivere på verdensplan. Start-up virksomhed, hvor midlerne ikke slog til. Fondsejet.

  Indtrådt i februar 2000. Formand marts 2004. Udtrådt april 2005.

 • Westcoast Seafood
  Specialrøgede, gourmet behandlet fiskeprodukter

  Westcoast Seafood

  Ejer overtog aktiviteterne fra det tidligere Select Salmon A/S (jfr. nedenfor). Selskabet udviklede og fremstillede kvalitets røgvarer af hovedsagelig laks. Nystartet ejerledet virksomhed, der skulle sikres en kontrolleret vækst og indtjening. Struktur, organisatorisk udvikling og økonomisk rapportering var blandt de væsentligste opgaver. Omsætning ca. 50 mio. kr.
  Grundet stor likviditetspåvirkning af salg til oversøiske lande samt udfordringer med eksportgodkendelser, måtte selskabet desværre lukke efter kun 1,5 års virke.

  Indtrådt som formand juli 2013, udtrådt november 2014.

 • Select Salmon  Indtrådt i januar 2012 som formand som følge af krav fra Jyske Bank. Udtrådt oktober 2012 på grund af uenighed om håndtering af hygiejne samt forholdet til myndigheder. Ejerledet.

 • Hairmix
  Kendte frisørprodukter til lave onlinepriser

  Hairmix

  Hairmix førte et stort udvalg af hårprodukter, hudplejeprodukter, barberartikler samt produkter til skægpleje fra en række kendte internationale og danske producenter. I dag kendt som webshoppen Hair4all

  Indtrådt januar, 2012 – udtrådt juni 2013. Udtrådt i forbindelse med ejerens ønske om at afvikle selskabet til fordel for en ren internet løsning. Ejerledet.

  Læs mere

 • Ziteman  Indtrådt i efteråret 2005, udtrådt maj 2010. Ziteman trådte i konkurs efter ejers tragiske død.

 • Aquadomi  Indtrådt i efteråret 2005, udtrådt maj 2010. Ziteman trådte i konkurs efter ejers tragiske død.

 • PT Vinduer & Døre  Indtrådt april 2013 ifm. Vrøgum-Svarre køb af anpart, udtrådt juni 2013 på grund af uoverensstemmelser i praksis.

 • MPN Robotics  Indtrådt i oktober 2005 som formand, udtrådt juni 2007 hvor selskabet gik konkurs på grund af manglende yderligere investering fra ejernes fonde.

 • Axelsen Møbelfabrik  Indtrådt i 2003 som formand i forbindelse med øget fokus på ledelse, ønsket af banken. Medejer i april 2004 i forbindelse med rekonstruktion. På grund af dødsfald i ejerkredsen og efterfølgende uenighed blev selskabet afviklet i juni 2006.

 • Forward

  Indtrådt i 2002 som krav fra Sydbank. Udtrådt 2004. Ejerledet.

 • InterSet

  Indtrådt i 2000, udtrådt i 2001. Ejerledet.

 • Printline
  Printline A/S har mere end 20 års erfaring fra produktion af PCB print, og er i dag en topmoderne virksomhed med en højteknologisk maskinpark, der til stadighed fornys og forandres. Virksomheden er i absolut front som en betydelig leverandør af prototype-print og mellemserier til den professionelle elektronikindustri i Europa.

  Indtrådt som formand december 2015, opgaven er ledelse, effektivisering og salgsudvikling. Udtrådt december 2016.

  Læs mere om Printline

  Læs mere

 • Olet Industrigummi
  Olet Industrigummi A/S er ordreproducerende af formpressede og sprøjtestøbte gummiemner. Olet Industrigummi er grundlagt i 1947 og har dermed mange års erfaring med fremstilling af gummiemner og det nære samarbejde med førende råvareleverandører og videncentre sikrer en professionel rådgivning og optimale løsninger.

  Indtrådt som formand november 2011, opgaven er kontrolleret vækst, effektivisering, organisation og salgsudvikling. Udtrådt april 2017.

  Læs mere